HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011

Sumari

Editorial

Sobre el preu del blat i el preu del pa PDF
  2

Articles

Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom PDF
Manuel Moñino Gómez, Pilar Cervera Ral 3-10
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents PDF
Albert Ibarz, Víctor Falguera 11-20
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió. PDF
Pere Renom Vilaró 21-27
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació PDF
Ana C. Barroeta, Ester Vilarrasa 28-35
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal PDF
Silvia Peris 36-41
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix PDF
M. Àngels Calvo Torras, E. Leonardo Arosemena Angulo, Lídia Domínguez Clavería, Gisela Girmé Vidal, Maria Rodríguez González, Carles Adelantado, Lucía Pérez Caullán 42-44

Entrevista

Entrevista PDF
  45-47

Museus

Museu AGBAR de les Aigües PDF
  48



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat