Sumari
Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa | |
2 |
Articles
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom | |
Manuel Moñino Gómez, Pilar Cervera Ral | 3-10 |
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents | |
Albert Ibarz, Víctor Falguera | 11-20 |
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió. | |
Pere Renom Vilaró | 21-27 |
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació | |
Ana C. Barroeta, Ester Vilarrasa | 28-35 |
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal | |
Silvia Peris | 36-41 |
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix | |
M. Àngels Calvo Torras, E. Leonardo Arosemena Angulo, Lídia Domínguez Clavería, Gisela Girmé Vidal, Maria Rodríguez González, Carles Adelantado, Lucía Pérez Caullán | 42-44 |
Entrevista
Entrevista | |
45-47 |
Museus
Museu AGBAR de les Aigües | |
48 |
Aquesta obra és subjecta —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.
ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).
Revista indexada a: RACO
Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat