HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 10 : desembre 2006

Sumari

Editorial

Deu anys de la revista TECA Text complet
  2

Ciència

Virus emergents Text complet
Albert Bosch Navarro 3-10
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes Text complet
Marta Capellas, Josep Yuste, Daniel Y. C. Fung 11-16
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats Text complet
Imma Folch i Montori 17-24
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada Text complet
Joaquim Puigjaner, Montserrat Rivero 25-33

Consum

Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006 Text complet
Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells Cuixart 34-37
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu Text complet
José Luis Nueno 38-41

Tecnologia

La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris Text complet
Rafael Gavara, Ramon Català 42-50

Control

Napping: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens Text complet
Mónica Bécue-Bertaut, Xavier Tomàs i Morer, Jérôme Pagès, Elisabeth Morand 51-60



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat