ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat

Authors

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Abstract

L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) fa quaranta anys aquest 2019. És un bon moment per fer una entrevista a qui en va ser la fundadora i primera presidenta, la doctora M. del Carmen de la Torre

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biography

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Dra. en Farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica.
Assessora científi ca de l’Hospital de Nens de Barcelona. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
Membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Downloads

How to Cite

Rivero i Urgell, M. (2019). ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 4–9. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146037

Issue

Section

Articles

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >>