Sumari
Editorial
Ciència, producció i consum | Text complet |
3 |
Ciència
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar | Text complet |
L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura | 5-11 |
La Bioconservació en productes carnis | Text complet |
Margarita Garriga | 12-19 |
Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària | Text complet |
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil | 20-27 |
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària | Text complet |
Israel Muñoz Moreno | 28-31 |
Qualitat
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva | Text complet |
Agustí Romero, Joan Tous | 32-37 |
La Seguretat dels resultats en el laboratori | Text complet |
Maite Pueyo, Eugeni Vilalta | 38-42 |
Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España | Text complet |
43-45 |
Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat | Text complet |
Teresa Raventós | 46-49 |
Legislació
Regulació d'aliments enriquits | Text complet |
Marta Gimeno | 50-53 |
Aquesta obra és subjecta —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.
ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).
Revista indexada a: RACO
Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat