HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 9 : maig 2006

Sumari

Editorial

Ciència, producció i consum Text complet
  3

Ciència

Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar Text complet
L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura 5-11
La Bioconservació en productes carnis Text complet
Margarita Garriga 12-19

Tecnologia

Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària Text complet
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil 20-27
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària Text complet
Israel Muñoz Moreno 28-31

Qualitat

Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva Text complet
Agustí Romero, Joan Tous 32-37
La Seguretat dels resultats en el laboratori Text complet
Maite Pueyo, Eugeni Vilalta 38-42

Entrevista

Josep Arcas, president i director general de Nestlé España Text complet
  43-45

Consum

Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat Text complet
Teresa Raventós 46-49

Legislació

Regulació d'aliments enriquits Text complet
Marta Gimeno 50-53



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat