El Diccionari general de l'esport

Autors/ores

  • Joan Rebagliato TERMCAT
  • Jordi Bover TERMCAT

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografies de l'autor/a

Joan Rebagliato, TERMCAT

Joan Rebagliato és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Des de l'any 2008 treballa a l'Àrea de Gestió Terminològica i de la Informació del Termcat per garantir la qualitat metodològica i lingüística de les dades terminològiques, després de quatre anys a l'Àrea de Recerca Sectorial. És autor del llibre del Termcat La definició terminològica (2009) i actualment treballa en un llibre sobre l'elaboració dels diccionaris terminològics.

Jordi Bover, TERMCAT

Jordi Bover és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Des de l'any 2001 és responsable de l‘Àrea de Recerca Sectorial del TERMCAT, que és l'àrea encarregada de la producció de recursos terminològics. Abans havia estat, durant set anys, el secretari del Consell Supervisor del TERMCAT, organisme que s'ocupa de la normalització de neologismes terminològics en català.

Descàrregues

Publicat

2010-09-22

Com citar

Rebagliato, J., & Bover, J. (2010). El <i>Diccionari general de l’esport</i>. Terminàlia, 48–51. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/Terminalia/article/view/62291.001

Número

Secció

Dossier: Terminologia i esport