Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Avisos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Rivero i Urgell, Montserrat, Institut d'Estudis Catalans
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Benvinguts nous socis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Benvolguts nous socis i sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Dones científiques
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
In memoriam
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as
Avisos