Dones científiques

Autores/as

  • Montserrat Rivero i Urgell Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Palabras clave:

dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.

Resumen

Aquest article és la segona part de l’homenatge al reconeixement de les dones científiques, emprenedores i exemples per a totes. Seguint l’esquema del primer article, publicat al volum anterior de la revista, hi trobareu dones reconegudes internacionalment, altres catalanes i també dones membres de l’ACCA que han desenvolupat la seva activitat al voltant de l’alimentació en diversos àmbits.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Biografía del autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Doctora en farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA). Membre numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Descargas

Cómo citar

Rivero i Urgell, M. (2022). Dones científiques. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 21, 38–51. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/150219

Número

Sección

Artículos

Artículos similares

También puede {advancedSearchLink} para este artículo.