HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 12, Núm. 1

maig 2010

Sumari

Editorial

La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc PDF
  2

Articles

Àcid esteràric i salut cardiovascular PDF
Julio Basulto Marset, Maria Manera Bassols, Eduard Baladia Rodríguez 3-6
Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR PDF
Carles Collell, Josep Comaposada 7-12
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari PDF
M. Carmen Barco 13-19
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives PDF
Beate Hajek, Britta Rollert, Linda Ringer 20-26
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn PDF
Friedrich Bauer, Karl-Otto Honikel 27-34

Entrevista

Jordi Peix PDF
  35-36

Museus

Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori PDF
  37-38

Guies

Visualplats : guia per a l'alimentació equilibrada PDF
Josep Obiols i Salvat 39-40



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat