Sumari
Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO |
|
|
2 |
Tecnologia
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments |
|
José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons |
3-11 |
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent? |
|
Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria |
12-18 |
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària |
|
Xavier Flotats, Belén Fernández |
19-24 |
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat |
|
Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa |
25-28 |
Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments |
|
Bibiana Juan Godoy |
29-31 |
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi |
|
Miquel Martí |
32-35 |
Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles |
|
Jordi Peix i Massip |
36-40 |
Entrevista
Pilar Cervera i Ral |
|
|
41-42 |
Museus
El Museu de l'Embotit |
|
|
43-47 |
Articles
Taula periòdica de les confitures |
|
|
48 |

Aquesta obra és subjecta —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.
ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).
Revista indexada a: RACO
Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180