HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 11, Núm. 2

desembre 2009

Sumari

Editorial

La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
  2

Tecnologia

Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons 3-11
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria 12-18
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Xavier Flotats, Belén Fernández 19-24
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa 25-28

Recerca

Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Bibiana Juan Godoy 29-31
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Miquel Martí 32-35

Fundacions

El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Jordi Peix i Massip 36-40

Entrevista

Pilar Cervera i Ral
  41-42

Museus

El Museu de l'Embotit
  43-47

Articles

Taula periòdica de les confitures
48



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat