Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir

Autores/as

  • Pere Castells Esqué

Resumen

Des de l'última dècada del segle XX, es constata en elmón gastronòmic una relació entre ciència i cuina. Els grans xefs i elsmillors restaurants delmón han integrat cada vegadamés en el seu dia a dia la investigació i la innovació a través de la incorporació de lametodologia científica. Sens dubte, la cuina catalana hi desenvolupa un paper preponderant, en aquestmoviment: El Bulli, el Celler de Can Roca i Sant Pau, entre d'altres. Tot aquest context ha permès crear la Fundació Alícia.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Publicado

2009-03-11

Cómo citar

Castells Esqué, P. (2009). Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 39–40. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47509.001

Número

Sección

Ciència i gastronomia