Benvolguts nous socis i noves sòcies

Autores/as

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Resumen

En nom propi i de tots els membres de la Junta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) us volem donar una afectuosa benvinguda a la nostra associació, ara també vostra.

Mariluz Latorre Moratalla, Carmen Manzanares Arroyo, Joan Pou Roca,
Victoria Rivero, Teresa Veciana Nogués, Helena Vernet Pérez

Biografía del autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans

Descargas

Cómo citar

Rivero i Urgell, M. (2021). Benvolguts nous socis i noves sòcies. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 91. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149522

Número

Sección

Artículos