Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018

Autores/as

  • Pere Castells Esqué Fundació Alícia

Resumen

President del Comité Organitzador del Science and Cooking World Congress (Barcelona, 2019). Col·laborador a El Bulli Taller. Responsable del Departament de Recerca Cientifi cogastronòmica de la Fundació Alícia (2004-2012). Membre de la Junta de l’ACCA. Col·laborador de la revista Investigación y Ciencia i del curs Science and cooking de la Universitat Harvard. Impulsor de les empreses «Gastrocultura Mediterránea», dedicada al desenvolupament de projectes socials de gastronomia i «Gastroventures», dedicada a la recerca gastronòmica.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Descargas

Cómo citar

Castells Esqué, P. (2019). Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 56–58. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146043

Número

Sección

Artículos