ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat

Autores/as

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Resumen

L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) fa quaranta anys aquest 2019. És un bon moment per fer una entrevista a qui en va ser la fundadora i primera presidenta, la doctora M. del Carmen de la Torre

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Biografía del autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Dra. en Farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica.
Assessora científi ca de l’Hospital de Nens de Barcelona. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
Membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Descargas

Cómo citar

Rivero i Urgell, M. (2019). ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 4–9. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146037

Número

Sección

Artículos