Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
No. 5 (2000): Any 4, juny
No. 5 (2000): Any 4, juny
Published:
2001-06-08
Articles
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
Josep Calderón
8-11
Text complet (Català)
Plàstic en contacte amb els aliments
Eva Bejarano
12-14
Text complet (Català)
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Eva Bejarano
15-20
Text complet (Català)
Benet Oliver-Rodés
21-25
Text complet (Català)
Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Rosa Foguet, Ivan Boronat
26-30
Text complet (Català)
L'automatització en la indústria alimentària
M. Teresa Baqueró Navarro, Joaquim Picó, Josep Maria Guadayol Cunill
32-34
Text complet (Català)
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
Emilio Ignacio López Sabater
35-36
Text complet (Català)
La fibra alimentària
38-41
Text complet (Català)
Els envasos dels aliments
42-44
Text complet (Català)
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Maria José Motilva Casado, M. Paz Romero Fabregat
45-49
Text complet (Català)
La listeriosi
Judit Pujol
50-52
Text complet (Català)
Alimentació i demència
Cleofé Pérez-Portabella, M. Casellà
53-55
Text complet (Català)
El Món empresarial
Yvonne Colomer i Xena
56-59
Text complet (Català)
Recull de premsa i altres notícies
60-61
Text complet (Català)
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
Dolors Foguet
62-65
Text complet (Català)
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
66-67
Text complet (Català)
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
68
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Indexacio
Information
For Readers
For Authors
For Librarians