Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 5 (2000): Any 4, juny
Núm. 5 (2000): Any 4, juny
Publicat:
2001-06-08
Articles
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
Josep Calderón
8-11
Text complet
Plàstic en contacte amb els aliments
Eva Bejarano
12-14
Text complet
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Eva Bejarano
15-20
Text complet
Benet Oliver-Rodés
21-25
Text complet
Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Rosa Foguet, Ivan Boronat
26-30
Text complet
L'automatització en la indústria alimentària
M. Teresa Baqueró Navarro, Joaquim Picó, Josep Maria Guadayol Cunill
32-34
Text complet
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
Emilio Ignacio López Sabater
35-36
Text complet
La fibra alimentària
38-41
Text complet
Els envasos dels aliments
42-44
Text complet
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Maria José Motilva Casado, M. Paz Romero Fabregat
45-49
Text complet
La listeriosi
Judit Pujol
50-52
Text complet
Alimentació i demència
Cleofé Pérez-Portabella, M. Casellà
53-55
Text complet
El Món empresarial
Yvonne Colomer i Xena
56-59
Text complet
Recull de premsa i altres notícies
60-61
Text complet
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
Dolors Foguet
62-65
Text complet
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
66-67
Text complet
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
68
Text complet
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries