HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 16 (2016)

Sumari

Editorial

El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya PDF
  2

Articles

Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental PDF
Pere Castells Esqué 3-5
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700 PDF
Conxa Bayó Soler 6-9
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural PDF
Anna Masdeu Lalanza 10-18
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA PDF
M. Lluïsa Gutiérrez Medina 19-30
El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona PDF
Mercè Renom Pulit 31-38
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria PDF
Mercè Tatjer Mir 39-48



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat