HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 4, núm. 5 : juny 2000

Sumari

Articles

La radiació ionitzant en la indústria alimentària Text complet
Josep Calderón 8-11
Plàstic en contacte amb els aliments Text complet
Eva Bejarano 12-14
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques Text complet
Eva Bejarano 15-20
Benet Oliver-Rodés Text complet
21-25
Aqüicultura: Cultius a l'aigua Text complet
Rosa Foguet, Ivan Boronat 26-30
L'automatització en la indústria alimentària Text complet
M. Teresa Baqueró Navarro, Joaquim Picó, Josep Maria Guadayol Cunill 32-34
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic Text complet
Emilio Ignacio López Sabater 35-36
La fibra alimentària Text complet
38-41
Els envasos dels aliments Text complet
42-44
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació Text complet
Maria José Motilva Casado, M. Paz Romero Fabregat 45-49
La listeriosi Text complet
Judit Pujol 50-52
Alimentació i demència Text complet
Cleofé Pérez-Portabella, M. Casellà 53-55
El Món empresarial Text complet
Yvonne Colomer i Xena 56-59
Recull de premsa i altres notícies Text complet
60-61
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda Text complet
Dolors Foguet 62-65
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació Text complet
66-67
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999 Text complet
68



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat