HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 3, núm. 3 : gener 1999

Sumari

Articles

El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Iñaki Eguileor 8-11
Alimentació del malalt hospitalitzat
Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas 12-14
Obesitat i control del pes corporal
Xavier Remesar, Immaculada Rafecas, José Antonio Fernández López, Marià Alemany 15-19
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Eduard Mata i Albert 26-29
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Rafael Tauler 30-35
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Ivan Boronat, Josep Calderón 36-42
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
M. Carme Riva 43-46
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Donald E. Pszczola 47-49
Trihalometans en aigües i aliments
Josep Calderón 47-49
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Francesc Jordi Tomàs, Gemma de la Cruz Almeida 53-56
El web de l'ACCA
Ivan Boronat 57-58
El web de l'ACCA
Ivan Boronat 57-58



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat