Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Protocolos de interoperabilidad
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Indexació
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 24-25 (2025)
Vol. 24-25 (2025)
Publicado:
2025-12-22
Editorial
Editorial
Montserrat Banqué Molas, Montserrat Rivero i Urgell
2-5
PDF (Català)
Artículos
SIBO: diagnòstics, tractaments i enfocaments actuals
Irene Rubio-Pérez, Guillem Gervilla-Cantero, Carolina Ripolles-Avila
6-16
PDF (Català)
Tenebrio molitor
com a font de proteïna per a l’elaboraciód’anàlegs carnis
Àlvar Gràcia, Irina Elena Chiriac, Cristina Fabregat, Montse Jorba
17-28
PDF (Català)
Mètodes òptics per a la detecció de biofilms
in situ
Nuria de Francisco Camprubí, Bernat Perez-Playà, Carolina Ripolles-Avila, Manuel Castillo
29-39
PDF (Català)
Regió Mundial de la Gastronomia 2025: cuina catalana amb arrels i futur
Montserrat Rivero i Urgell, Pere Castells Esqué, Claudi Mans i Teixidó, Eulàlia Vidal Garcia, Oriol Comas Basté
40-47
PDF (Català)
Millores biotecnològiques en els llevats cervesers
Guillem Ruiz, Jordi Saldo
48-55
PDF (Català)
Ús de greixos totalment hidrogenats en la formulació d’aliments: estat actual
Pol Bronchud Malagón
56-59
PDF (Català)
Elaboració d’un receptari per a pacients amb disfàgia
Abril Rigall Forés
60-62
PDF (Català)
Índex i càrrega glucèmica dietètica durant l’embaràs i resultats conductuals de la descendència: explorant les diferències de sexe
Esther Cendra-Duarte, Josefa Canals, Nerea Becerra-Tomás, Javier Mateu-Fabregat, Mònica Bulló, Victoria Arija
63-65
PDF (Català)
Potencial de l’electropolvorització en la indústria alimentària
Bernat Perez-Playá, Anna Zamora, Llibertat Abad, Manuel Castillo
66-69
PDF (Català)
Insectes en productes extrudits: una aplicació amb gran potencial
Arnau Vilas-Franquesa, Idoia Codina-Torrella, Arturo Blázquez Soro
70-73
PDF (Català)
Sabías que...
La defensa alimentària se centra a prevenir sabotatges i atacs intencionats a la cadena alimentària
Catherine Vidal Ortega
74
PDF (Català)
La proteïna de sèrum microparticulada és termoestable i de PH neutre, cosa que en facilita l’aplicació en diferents productes líquids rics en proteïna
Ricard Chifré Petit
75
PDF (Català)
Existeix una professió que és «observadors de pesca»
Pere Hernández Banqué
76
PDF (Català)
Alguns països utilitzen la llum ultraviolada de tipus C (UVC) per reduir la càrrega microbiana a la superfície de la closca dels ous
Guillem Gervilla Cantero
77
PDF (Català)
Els cristalls del formatge curat no són sal, sinó tirosina
Paula Cruz Vera
78
PDF (Català)
Les pastanagues no sempre han estat de color taronja
Aminta Isabel Vega Sánchez
78
PDF (Català)
Els sifons: de remei medicinal a precursor de les begudes refrescants
Associació de begudes refrescants (ANFABRA)
79
PDF (Català)
El mató i el recuit no són el mateix
Xavier Marín Anglada
80
PDF (Català)
[Otros]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Banqué i Molas
81
PDF (Català)
Activitats 2024-2025
82-84
PDF (Català)
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as