Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Protocols d'interoperabilitat
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Indexació
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 24-25 (2025)
Vol. 24-25 (2025)
Publicat:
2025-12-22
Editorial
Editorial
Montserrat Banqué Molas, Montserrat Rivero i Urgell
2-5
PDF
Articles
SIBO: diagnòstics, tractaments i enfocaments actuals
Irene Rubio-Pérez, Guillem Gervilla-Cantero, Carolina Ripolles-Avila
6-16
PDF
Tenebrio molitor
com a font de proteïna per a l’elaboraciód’anàlegs carnis
Àlvar Gràcia, Irina Elena Chiriac, Cristina Fabregat, Montse Jorba
17-28
PDF
Mètodes òptics per a la detecció de biofilms
in situ
Nuria de Francisco Camprubí, Bernat Perez-Playà, Carolina Ripolles-Avila, Manuel Castillo
29-39
PDF
Regió Mundial de la Gastronomia 2025: cuina catalana amb arrels i futur
Montserrat Rivero i Urgell, Pere Castells Esqué, Claudi Mans i Teixidó, Eulàlia Vidal Garcia, Oriol Comas Basté
40-47
PDF
Millores biotecnològiques en els llevats cervesers
Guillem Ruiz, Jordi Saldo
48-55
PDF
Ús de greixos totalment hidrogenats en la formulació d’aliments: estat actual
Pol Bronchud Malagón
56-59
PDF
Elaboració d’un receptari per a pacients amb disfàgia
Abril Rigall Forés
60-62
PDF
Índex i càrrega glucèmica dietètica durant l’embaràs i resultats conductuals de la descendència: explorant les diferències de sexe
Esther Cendra-Duarte, Josefa Canals, Nerea Becerra-Tomás, Javier Mateu-Fabregat, Mònica Bulló, Victoria Arija
63-65
PDF
Potencial de l’electropolvorització en la indústria alimentària
Bernat Perez-Playá, Anna Zamora, Llibertat Abad, Manuel Castillo
66-69
PDF
Insectes en productes extrudits: una aplicació amb gran potencial
Arnau Vilas-Franquesa, Idoia Codina-Torrella, Arturo Blázquez Soro
70-73
PDF
Sabies que...
La defensa alimentària se centra a prevenir sabotatges i atacs intencionats a la cadena alimentària
Catherine Vidal Ortega
74
PDF
La proteïna de sèrum microparticulada és termoestable i de PH neutre, cosa que en facilita l’aplicació en diferents productes líquids rics en proteïna
Ricard Chifré Petit
75
PDF
Existeix una professió que és «observadors de pesca»
Pere Hernández Banqué
76
PDF
Alguns països utilitzen la llum ultraviolada de tipus C (UVC) per reduir la càrrega microbiana a la superfície de la closca dels ous
Guillem Gervilla Cantero
77
PDF
Els cristalls del formatge curat no són sal, sinó tirosina
Paula Cruz Vera
78
PDF
Les pastanagues no sempre han estat de color taronja
Aminta Isabel Vega Sánchez
78
PDF
Els sifons: de remei medicinal a precursor de les begudes refrescants
Associació de begudes refrescants (ANFABRA)
79
PDF
El mató i el recuit no són el mateix
Xavier Marín Anglada
80
PDF
[Altres]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Banqué i Molas
81
PDF
Activitats 2024-2025
82-84
PDF
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries