Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 23 (2024)
Vol. 23 (2024)
Publicado:
2024-12-02
Editorial
Editorial
Montserrat Rivero i Urgell
2-3
PDF (Català)
Artículos
In memoriam
a Josep Obiols i Salvat (1933-2024)
Junta directiva de l'ACCA
4-5
PDF (Català)
Proposta d’estratègies de recerca en nutrició personalitzada en estadis clau de l’envelliment reproductiu femení dirigides al benestar durant la postmenopausa
Francesc Puiggròs, Antoni Caimari
6-12
PDF (Català)
Cobertura dels micronutrients amb major risc de ser deficitaris en la població més gran de seixanta-cinc anys, beneficiària del Banc dels Aliments de Barcelona
Stephany Gissel Aguirre Freire, Montserrat Rivero i Urgell, Montserrat Banqué i Molas
13-25
PDF (Català)
Proteïnes alternatives per al desenvolupament d’anàlegs carnis
Marc Rubio Celorio
26-37
PDF (Català)
Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació
Montserrat Rivero i Urgell
38-43
PDF (Català)
Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible
Antoni Garcia Gabarra, Sandra Ribas Malagrida
44-51
PDF (Català)
Fermentació en estat sòlid: una tècnica amb gran potencial pel suprareciclatge (
upcycling
)
Arnau Vilas-Franquesa, Juliana Villasante
52-57
PDF (Català)
Legislació alimentària
Joan Ramon Hidalgo Moya
58-61
PDF (Català)
Ingesta d’aliments ultraprocessats i relació amb la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
62-63
PDF (Català)
Efecte sobre la salut intestinal d’extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l’elaboració d’aliments funcionals
Arnau Molina Olivera
64-65
PDF (Català)
Avaluació de la detecció de fraus alimentaris mitjançant espectroscòpia de fluorescència
front-face
Xavier Marín Anglada
66-68
PDF (Català)
Efecte d’una intervenció d’estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
María Fernández de la Puente Cervera
69-70
PDF (Català)
Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments
Aquilino García Perea, Josep Antoni Tur Marí, Carmen del Campo Arroyo
71-74
PDF (Català)
Sabías que...
Els aliments ultraprocessats i la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
75
PDF (Català)
La fermentació de precisió és una tecnologia que s’utilitza per substituir la producció convencional de proteïnes
Ricard Chifré Petit
76
PDF (Català)
Barcelona ha estat la capital dels oceans
Ricard Colomé Serveto
77
PDF (Català)
La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l’anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
Catherine Vidal Ortega
77
PDF (Català)
[Otros]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
78
PDF (Català)
Activitats 2023-2024
79-82
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as