Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 23 (2024)
Vol. 23 (2024)
Published:
2024-12-02
Editorial
Editorial
Montserrat Rivero i Urgell
2-3
PDF (Català)
Articles
In memoriam
a Josep Obiols i Salvat (1933-2024)
Junta directiva de l'ACCA
4-5
PDF (Català)
Proposal of research strategies in personalized nutrition in key stages of female reproductive ageing aimed at women’s well-being during postmenopause
Francesc Puiggròs, Antoni Caimari
6-12
PDF (Català)
Coverage of micronutrients with the highest risk of deficit in people aged over 65 years served by the Barcelona Food Bank
Stephany Gissel Aguirre Freire, Montserrat Rivero i Urgell, Montserrat Banqué i Molas
13-25
PDF (Català)
Alternative proteins for the development of meat analogues
Marc Rubio Celorio
26-37
PDF (Català)
Young researchers of the Catalan Association of Food Sciences
Montserrat Rivero i Urgell
38-43
PDF (Català)
Food sustainability and health: A path to a balanced future. Commitment to healthy and sustainable food
Antoni Garcia Gabarra, Sandra Ribas Malagrida
44-51
PDF (Català)
Solid-state fermentation: A technique with a high upcycling potential
Arnau Vilas-Franquesa, Juliana Villasante
52-57
PDF (Català)
Legislació alimentària
Joan Ramon Hidalgo Moya
58-61
PDF (Català)
Ingesta d’aliments ultraprocessats i relació amb la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
62-63
PDF (Català)
Efecte sobre la salut intestinal d’extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l’elaboració d’aliments funcionals
Arnau Molina Olivera
64-65
PDF (Català)
Avaluació de la detecció de fraus alimentaris mitjançant espectroscòpia de fluorescència
front-face
Xavier Marín Anglada
66-68
PDF (Català)
Efecte d’una intervenció d’estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
María Fernández de la Puente Cervera
69-70
PDF (Català)
Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments
Aquilino García Perea, Josep Antoni Tur Marí, Carmen del Campo Arroyo
71-74
PDF (Català)
Sabies que...
Els aliments ultraprocessats i la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
75
PDF (Català)
La fermentació de precisió és una tecnologia que s’utilitza per substituir la producció convencional de proteïnes
Ricard Chifré Petit
76
PDF (Català)
Barcelona ha estat la capital dels oceans
Ricard Colomé Serveto
77
PDF (Català)
La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l’anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
Catherine Vidal Ortega
77
PDF (Català)
[Others]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
78
PDF (Català)
Activitats 2023-2024
79-82
PDF (Català)
Language
Català
English
Español
Indexacio
Information
For Readers
For Authors
For Librarians