Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina

Autores/as

  • Maria José Motilva Casado

Resumen

Es presenten els resultats experimentals, sobre l'oli d'oliva de la varietat arbequina,Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, de l'aplicació de diferents nivells de reg en dues campanyes successives i de l'efecte de les condicions climàtiques al llarg de vuit campanyes. El contingut en polifenols i de pigments són els paràmetresmés afectats,mentre que la resta dels que configuren la qualitat esmantenen constants als canvis hídrics i climàtics.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Publicado

2009-03-11

Cómo citar

Motilva Casado, M. J. (2009). Avenços en la investigació dels olis d’oliva de la varietat arbequina. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, (13), 3–10. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47489.001

Número

Sección

Tecnologia