Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina

Autors/ores

  • Maria José Motilva Casado

Resum

Es presenten els resultats experimentals, sobre l'oli d'oliva de la varietat arbequina,Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, de l'aplicació de diferents nivells de reg en dues campanyes successives i de l'efecte de les condicions climàtiques al llarg de vuit campanyes. El contingut en polifenols i de pigments són els paràmetresmés afectats,mentre que la resta dels que configuren la qualitat esmantenen constants als canvis hídrics i climàtics.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicat

2009-03-11

Com citar

Motilva Casado, M. J. (2009). Avenços en la investigació dels olis d’oliva de la varietat arbequina. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, (13), 3–10. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47489.001

Número

Secció

Tecnologia