Additius vells i nous

Autores/as

  • Robert Xalabarder

Resumen

L'ús dels additius alimentaris és una pràctica molt antiga, de vegades utilitzada de manera fraudulenta i la majoria de vegades de manera vigilada i legislada. Actualment, hi ha una regulació mundial gairebé uniforme i molt exigent, que pràcticament no permet introduir additius de síntesi i queden, per tant, solament, els d'origen «natural». El fet que sigui difícil esbrinar la veritat en les alarmes alimentàries, quan les raons tenen un fonament científic dubtós, fa que calgui equilibrar i orientar en una mateixa direcció els interessos de la indústria, dels consumidors, de les administracions i dels científics.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Publicado

2005-03-03

Cómo citar

Xalabarder, R. (2005). Additius vells i nous. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 24–26. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3659.001

Número

Sección

Artículos