La taula periòdica dels aliments

Autores/as

  • Claudi Mans Teixidó Universitat de Barcelona

Resumen

El joc de paraules del títol és la idea que ens permet observar la presència de noms químics en la nostra vida quotidiana, en els productes de l’alimentació i en molts altres productes. L’article va ser publicat a la Revista de la Societat Catalana de Química, número 5, de 2004, pàgines 82 a 85. No s’ha actualitzat, i això fa que alguns exemples ja no siguin vàlids (el mercuri ja no és present als nostres termòmetres). Entenem, però, que el lector en sabrà trobar d’altres.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Biografía del autor/a

Claudi Mans Teixidó, Universitat de Barcelona

Catedràtic emèrit d’Enginyeria química de la Universitat de Barcelona. Vocal de la Junta de l’ACCA i de la Junta del
Col·legi de Químics de Catalunya. Director científic del Comitè Espanyol de la Detergència, Tensioactius i Afins (CED).

Descargas

Cómo citar

Mans Teixidó, C. (2019). La taula periòdica dels aliments. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 52–55. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146042

Número

Sección

Artículos