Simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats Autores/as Jèssica Jaques Pi Departament de Filosofia de la UAB Palabras clave: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició Resumen El simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats es desenvolupà el dimecres 25 de novembre de 2016, i presentà una dotzena de contribucions a aquesta flamant disciplina filosòfica de caire altament indisciplinat, segons la designació de Jacques Rancière. Les contribucions, recollides en les pàgines que segueixen, són realitzades per membres d’un grup de treball denominat eBullició, vinculat al Departament de Filosofia de la UAB i que es dedica a la docència (assignatures de grau i màster), recerca i publicacions en l’estètica focalitzada en l’ús no metafòric del gust i en les pràctiques gastronòmiques.Paraules clau: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició. Descargas PDF (Català) Publicado 2018-04-11 Cómo citar Jaques Pi, J. (2018). Simposi <i>Estètica gustatòria: reptes i realitats</i>. Anuari De La Societat Catalana De Filosofia, (28-29), 267–280. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/ASCF/article/view/144245 Más formatos de cita ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descargar cita Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 28-29 (2018) Sección Actes del IV Congrés Català de Filosofia