Simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats

Autores/as

  • Jèssica Jaques Pi Departament de Filosofia de la UAB

Palabras clave:

Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició

Resumen

El simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats es desenvolupà el dimecres 25 de novembre de 2016, i presentà una dotzena de contribucions a aquesta flamant disciplina filosòfica de caire altament indisciplinat, segons la designació de Jacques Rancière. Les contribucions, recollides en les pàgines que segueixen, són realitzades per membres d’un grup de treball denominat eBullició, vinculat al Departament de Filosofia de la UAB i que es dedica a la docència (assignatures de grau i màster), recerca i publicacions en l’estètica focalitzada en l’ús no metafòric del gust i en les pràctiques gastronòmiques.

Paraules clau: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició.

Descargas

Publicado

2018-04-11

Cómo citar

Jaques Pi, J. (2018). Simposi <i>Estètica gustatòria: reptes i realitats</i>. Anuari De La Societat Catalana De Filosofia, (28-29), 267–280. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/ASCF/article/view/144245

Número

Sección

Actes del IV Congrés Català de Filosofia