Simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats

Autors/ores

  • Jèssica Jaques Pi Departament de Filosofia de la UAB

Paraules clau:

Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició

Resum

El simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats es desenvolupà el dimecres 25 de novembre de 2016, i presentà una dotzena de contribucions a aquesta flamant disciplina filosòfica de caire altament indisciplinat, segons la designació de Jacques Rancière. Les contribucions, recollides en les pàgines que segueixen, són realitzades per membres d’un grup de treball denominat eBullició, vinculat al Departament de Filosofia de la UAB i que es dedica a la docència (assignatures de grau i màster), recerca i publicacions en l’estètica focalitzada en l’ús no metafòric del gust i en les pràctiques gastronòmiques.

Paraules clau: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició.

Descàrregues

Publicat

2018-04-11

Com citar

Jaques Pi, J. (2018). Simposi <i>Estètica gustatòria: reptes i realitats</i>. Anuari De La Societat Catalana De Filosofia, (28-29), 267–280. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/ASCF/article/view/144245

Número

Secció

Actes del IV Congrés Català de Filosofia