Simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats Autors/ores Jèssica Jaques Pi Departament de Filosofia de la UAB Paraules clau: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició Resum El simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats es desenvolupà el dimecres 25 de novembre de 2016, i presentà una dotzena de contribucions a aquesta flamant disciplina filosòfica de caire altament indisciplinat, segons la designació de Jacques Rancière. Les contribucions, recollides en les pàgines que segueixen, són realitzades per membres d’un grup de treball denominat eBullició, vinculat al Departament de Filosofia de la UAB i que es dedica a la docència (assignatures de grau i màster), recerca i publicacions en l’estètica focalitzada en l’ús no metafòric del gust i en les pràctiques gastronòmiques.Paraules clau: Estètica gustatòria, Estètica aplicada, Filosofia del menjar, Filosofia de la gastronomia, ús no metafòric del gust, eBullició. Descàrregues PDF Publicat 2018-04-11 Com citar Jaques Pi, J. (2018). Simposi <i>Estètica gustatòria: reptes i realitats</i>. Anuari De La Societat Catalana De Filosofia, (28-29), 267–280. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/ASCF/article/view/144245 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 28-29 (2018) Secció Actes del IV Congrés Català de Filosofia