HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 15 (2015)

Sumari

Editorial

Temes actuals d'alimentació PDF
  2

Articles

El calendari pastisser català: continuïtats i canvis PDF
Marta Manzanares Mileo 3-62
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia PDF
Natalia Toro Funes 63-79
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular PDF
Andrés Díaz López 80-93

Altres

Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona PDF
Claudi Mans i Teixidó 94-98
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística PDF
Abel Mariné i Font 99-102



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat