La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments

Autores/as

  • Victòria Castell Garralda

Resumen

L'etiqueta dels aliments constitueix un element imprescindible de seguretat alimentària per a aquelles persones que pateixen d'al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries. La normativa d'etiquetatge dels aliments s'ha modificat per tal de facilitar als consumidors informació completa i exhaustiva dels aliments responsables de lamajoria de les reaccions adverses entre la població per tal que els consumidors afectats puguin fer una tria adequada a les seves necessitats i eliminar el risc de patir una reacció adversa.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Publicado

2009-03-11

Cómo citar

Castell Garralda, V. (2009). La Declaració dels ingredients al·lergènics en l’etiqueta dels aliiments. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 41–45. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47510.001

Número

Sección

Seguretat alimentària