La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors

Autores/as

  • María Isabel Pividori
  • Salvador Alegret i Sanromà

Resumen

En un futur serà possible un control més exhaustiu de les matèries primeres i els productes alimentaris, tant a peu de procés en la indústria com pels mateixos consumidors finals. Les agències reguladores i els laboratoris de control de qualitat podran disposar de dispositius biosensors capaços de realitzar anàlisis de manera més ràpida i econòmica en mostres alimentàries complexes.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Publicado

2008-07-18

Cómo citar

Pividori, M. I., & Alegret i Sanromà, S. (2008). La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, (12), 3–10. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/38168.001

Número

Sección

Ciencia