Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària

Authors

  • Claudi Mans Teixidó Universitat de Barcelona

Abstract

L’ús d’objectes i productes quotidians és una de les millors estratègies per motivar a aprendre la ciència. Els aliments i les seves propietats poden usar-se de formes molt creatives per a això. La preparació de pastissos i plats cuinats, o bé l’anàlisi creativa de les propietats de diferents aliments, són eines per aconseguir-ho. A l’article es presenta l’experiència de l’autor en l’ús dels aliments per a l’ensenyament de diferents aspectes de ciència a alumnes de primària. La motivació dels alumnes està assegurada des del primer moment.

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biography

Claudi Mans Teixidó, Universitat de Barcelona

Catedràtic emèrit d’Enginyeria química de la Universitat de Barcelona. Vocal de la Junta de l’ACCA i de la Junta del
Col·legi de Químics de Catalunya. Director científi c del Comitè Espanyol de la Detergència, Tensioactius i Afi ns (CED).

Downloads

How to Cite

Mans Teixidó, C. (2019). Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 70–74. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146047

Issue

Section

Articles