HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 7 : febrer 2005

Sumari

Articles

Tecnologia i ciència dels aliments: TECA Text complet
Josep Obiols i Salvat 2
Microestructura i propietats dels aliments Text complet
M. Àngels Lluch 5-9 ; il·l
Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català Text complet
Josep Sancho, Alfred Benavent 11-16
Manger et les cinq temps du drame olfactif Text complet
Joël Candau 17-23
Additius vells i nous Text complet
Robert Xalabarder 24-26
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments Text complet
M. Carmen Vidal Carou 27-35
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants Text complet
Josep A. Canicio 36-40



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat