HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 2, núm. 2 : juliol 1998

Sumari

Articles

50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
5-13
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
M. Carme Riva 14-20
Els pesticides i el medi ambient
Francisco J. España, Roger Palau 21-25
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill 26-31
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Antoni Portela 32-36
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
37-38
Barcelona i la dieta mediterrània
Pilar Cervera Ral 39-43
La conservació dels aliments
Ramon Rosell i Rius 44-61
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Jack Q. Wilkinson 62-70
Patents "Top-ten"
Oficina Española de Patentes y Marcas 71-73



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat