HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 1, núm. 0 : desembre 1996

Sumari

Articles

Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
John Gilbert 6-10
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Josep Rivera, Josep Alert i Puig, Josep Maria Guadayol Cunill, Josep Caixach Gamisans 11-14
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Francisco Javier López Soriano, Josep Maria Argilés Huguet 15-32
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Gonçal Lloveras i Vallès 33-34
Sal yodada, sal de vida
Francisco Escobar del Rey 35-36
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Buenaventura Guamis López 37-41
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Bonaventura Durall i Aulet 42-43
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Ramon Clotet i Ballús, Yvonne Colomer i Xena 44-45
Dia mundial de l'alimentació 1996
Pilar Cervera Ral 59-60
Cargol treu banya
Agustí Contijoch 61-62
Certificació d'empresa ISO 9000
Salvador Boix i Iglesias 63-65
De sobretaula amb Mercè Centrich
Antoni Portela 66-70
Els professionals a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria 71-73



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat