Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Avisos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Redacció Revista, Spain
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Benvinguda als nous socis i sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Activitats 2022-2023
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Publicar a
TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as
Avisos