Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Procés de revisió de persones expertes
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 49: desembre 2020
Núm. 49: desembre 2020
Publicat:
2020-12-18
Articles
Alimentació i energia II: implicacions futures
Xavier Flotats-Ripoll, Carles Riba-Romeva
7-34
PDF
La disponibilitat de l’aigua al sòl com a eina per a l’adaptació de la viticultura al canvi climàtic
Inmaculada Funes, Felicidad de Herralde, Xavier Aranda, Josep Jiménez, David Aguadé, Marc Prohom, Antoni Barrera-Escoda, Vicent Altava-Ortiz, Robert Savé
35-52
PDF
Anàlisi de l’ús de l’aigua en l’agricultura a Europa a partir d’indicadors ambientals. Revisió crítica
Maura Coca-Sabater, Amparo Cortés-Lucas
53-76
PDF
Importància dels trips (Thysanoptera) en les plantacions de fruiters de pinyol a Catalunya
Jesús Avilla, Dolors Bosch
77-95
PDF
El Banc de Germoplasma de la Fundació Miquel Agustí - Universitat Politècnica de Catalunya (FMA-UPC), patrimoni de l’horticultura catalana
Joan Casals, Aurora Rull, Helena Isern, Ana Rivera
97-119
PDF
Agrofòrum
En memòria de Montserrat Soliva i Torrentó (1943-2019)
F. Xavier Martínez-Farré
121-137
PDF
Fe d’errates: Bases de dades de disponibilitat alimentària: llacunes estadístiques i propostes de millora (NOTA SOBRE L'ARTICLE)
Ramon Clotet, Eusebi Jarauta-Bragulat, Yvonne Colomer
139-140
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries