HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 36, Núm. 1

maig 2019

Sumari

Articles

Informatius de televisió i audiència activa: estudi de cas de TV3-Televisió de Catalunya PDF
Kellyanne Alves, Javier Díaz Noci 9-29
Mitjans socials en política. El paper de les xarxes socials digitals en les eleccions de 2015 a Ciutat de Mèxic PDF
Salvador Percastre-Mendizábal, Roberto Carrillo-Sáenz 31-50
Pragmaestilística del discurs del hip-hop en valencià PDF
Aina Monferrer-Palmer 51-69
Anàlisi semàntica en mitjans socials per a la comunicació digital turística PDF
Joan Francesc Fondevila Gascón, Sheila Liberal Ormaechea, Óscar Luis Gutiérrez Aragón 71-94
La blockchain revolucionarà la comunicació de l’empresa PDF
Raúl Jaime Maestre 95-116
El dret a la informació versus la protecció del dret a la intimitat en la societat de la informació. La nova LO de protecció de dades i el dret a l’oblit PDF
Francesc Triola Torres, Marta Insúa Berdún 117-131
Novetats bibliogàfiques PDF
Miguel Ángel Moya Arrabal 133-139
Publicacions de la Societat Catalana de Comunicació PDF
  147-151


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Indexació

Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi està inclosa en les bases de dades següents: Emerging Sources Citation Index (Clariviate Analytics - Web of Science), Latindex (acomplerts 33 criteris de 33), MIAR, DICE, RESH, ISOC-CSIC, RACO, DialnetCCUCDOAJ i e-revist@s. La revista ocupa la posició 321 del rànquing H Index Communication Journals According to Google Scholar Metrics (2008-2012)elaborat pel grup d'investigació Evaluación de la Ciencia y de la Comunicación Científica (EC3 Metrics) de la Universidad de Granada, que inclou les revistes de comunicació d'arreu del món. Aquesta presència se suma a la que ja tenia com a Treballs de Comunicació a Carhus Plus 2010 i IN-RECS

Aquestes noves incorporacions milloren la qualitat i visibilitat de la revista entre la comunitat científica en l'àmbit de la comunicació d'aquesta revista editada per la Societat Catalana de Comunicació. 

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2014-0444 (ed. electrònica); 2014-0304 (ed. impresa)

Comunicació. revista de recerca i d’anàlisi
Societat Catalana de Comunicació
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona
Tel.: 933 248 580
Fax: 932 701 180
Adreça d’Internet: http://scc.iec.cat
Adreça electrònica: revistacomunicacio@iec.cat