Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Vol. 14 Núm. 1 (2014)

Vol. 14 Núm. 1 (2014)

					Ver Vol. 14 Núm. 1 (2014)

Publicado: 2014-03-07

Editorial

  • Els radicals lliures

    Revista Redacció
    2
    • PDF (Català)

Monografia

  • Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu.

    Ramon Segura
    3-33
    • PDF (Català)

Artículos

  • Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica.

    Víctor Falguera
    34-38
    • PDF (Català)

Orígens d'una empresa alimentària

  • Daniel Carasso (Danone)

    Antoni Mateos
    39-42
    • PDF (Català)

Actualitat

  • Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys

    43-44
    • PDF (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona