HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Treballs de Sociolingüística Catalana

Treballs de Sociolingüística Catalana és l'anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística, filial de l'IEC. El primer número aparegué el 1977.

 

 

 

CONSULTEU EL NÚMERO SENCER EN ISSUU

Avisos

 

Crida d’articles per a TSC 28

 

Treballs de Sociolingüística Catalana és una revista en format paper i electrònic que actualment té periodicitat anual. La revista fa una crida d’articles per al número 28 (2018), tant sobre la temàtica de la secció monogràfica «Llengua i poder», com per a la secció miscel·lània, sobre qualsevol dels temes habituals de la revista, o ressenyes de llibres. Per a la part monogràfica es convida a col·laborar-hi amb articles científics entorn del tema central: «Llengua i Poder». El tema pot ser tractat des de qualsevol vessant de les ciències humanes i socials com, per exemple, la sociologia, la història,  l’antropologia, l’economia o la psicologia social. S’aconsella als autors consultar les normes de publicació de la revista abans de redactar els textos. Com és preceptiu, tots els articles han de passar per dues avaluacions externes i anònimes abans de la seva acceptació per a la publicació.

 

La data màxima per a la recepció d’articles per al número 28 és el 17 de març de 2017, mitjançant el formulari de la pàgina web. Trobareu les normes de publicació a la web. És recomanable trametre abans unes línies amb les vostres propostes, o posar-vos en contacte amb els editors de la revista, mitjançant l’adreça de gestió cruscat(arrova)demolinguistica(punt)cat.

 
Enviat: 2016-11-02 Més...
 
Més avisos...

Núm. 26 (2016)


Portada


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

ISSN: 2013-9136 (edició electrònica); 0211-0784 (edició impresa).

La revista Treballs de Sociolingüística Catalana té la màxima avaluació en el sistema CARHUS i un índex d'impacte de 6,477 en una escala de 10 (MIAR). La revista també es troba indexada a les bases de dades Directory of Open Access Journals, Periodicals Index Online, Linguist list, RACO, Latindex i Dialnet.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).