HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 17 (2018)

Sumari

Editorial

Editorial PDF
  2-3

Articles

Valoració de les declaracions de salut en l’etiquetatge d’aliments comercialitzats a Catalunya PDF
Oriol Comas-Basté, Mariluz Latorre-Moratalla, Victòria Castell-Garralda, M. Carmen Vidal-Carou 4-19
La malaltia celíaca posada al dia PDF
Gemma Colome Rivero, Benjamin Martín Martínez 20-29
Homenatge a Abel Mariné PDF
M. Carmen Vidal-Carou 30-31
Ressenya Jornada SEÑ PDF
M. Carmen Vidal-Carou 32-34
Ressenya jornada ACPB PDF
Matilde Torralba i Navío 35-38
A la memòria de Robert Xalabarder Coca PDF
Josep Obiols Salvat 39
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic PDF
  40
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya PDF
  41
Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral PDF
  42
Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster PDF
  42
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa PDF
Montserrat Rivero i Urgell 43-51
Sabies que... PDF
  52-53
Benvinguts nous socis PDF
Montserrat Rivero i Urgell 54-55
Activitats 2017-2018 PDF
  56-63
Et volem escoltar PDF
  64



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat