Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària

Autors/ores

  • Israel Muñoz Moreno

Resum

El Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA) és una iniciativa conjunta de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Universitat de Girona (UdG), amb dues seus, l'una a Monells i l'altra al Parc Tecnològic de la UdG, on es podran trobar les tecnologies més avançades dins del camp del tractament i processament d'aliments, tant per tractar líquids com sòlids. Aquest centre tindrà com a missió principal apropar les noves tecnologies a les empreses del nostre país, oferint-los diferents serveis. Probablement, el CENTA formarà part de la Xarxa de Centres Tecnològics del Centre d'Informació i Desenvolupament Empresarials (CIDEM), i es preveu que a partir del mes de març de 2006 es posin en funcionament les diferents instal·lacions.

Descàrregues

Publicat

2006-07-06

Com citar

Muñoz Moreno, I. (2006). Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 28–31. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3671.001

Número

Secció

Tecnologia