Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Procés de revisió de persones expertes
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 52: juny 2022
Núm. 52: juny 2022
Publicat:
2022-07-18
Articles
Noves estratègies per a gestionar l’acidesa dels vins de la varietat syrah. Utilització de llevats no-
Saccharomyces
M. Carme Masqué, Claustre Grau, Neus Carretero, Paloma Toraño, José M. Heras, Anna Puig
7-25
PDF
Adaptació al canvi climàtic en el sector agrícola de l’Alt Pirineu i l’Aran: riscos i oportunitats
Jordi Puig, Oriol Baena, Anton Montsant
27-42
PDF
L’agricultura dins la Regió Metropolitana de Barcelona. Els casos del vi i de la planta ornamental
Xavier Recasens, Òscar Alfranca
43-65
PDF
Origen i traçabilitat dels aliments: aplicació de la tècnica d’espectroscòpia d’infraroig proper
Alba Graells-Roca
67-84
PDF
Agrofòrum
Micotoxines: una gestió del risc complexa
Sonia Marín, Vicente Sanchis, Francisco Molino, Antonio J. Ramos
87-103
PDF
Ressenya del llibre
Olivo y aceites de calidad
, de Joan Tous i Josep Maria Franquet
Joan Gamundi
105-107
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries