Avisos

Convocatòria pública oberta del monogràfic "Història de l’educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors" (núm. 44, juliol - desembre de 2024)

2023-06-22

S'obre a convocatòria pública per a la presentació d'articles en relació amb el monogràfic previst per al segon semestre de 2024 de la revista Educació i Història. Revista d'història de l'educació que edita la Societat d'Història de l'Educació, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, que durà per títol "Història de l'educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors".

Aquelles persones interessades a enviar algun article original i inèdit per a què s'iniciï el procés d'avaluació per parells de cecs han de fer-ho abans de l'1 de desembre de 2023 mitjançant la plataforma digital de la revista (per a registrar-se com usuari/ària, entreu aquí).

Llegir més sobre Convocatòria pública oberta del monogràfic "Història de l’educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors" (núm. 44, juliol - desembre de 2024)

Número actual

Núm. 40 (2022): juliol-desembre

Tema monogràfic

Informació sobre els autors dels articles

Veure tots els números