Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
11 : La varietat trepat
11 : La varietat trepat
Publicat:
2010-01-25
Articles
Presentació
Josep Maria Puiggròs i Jové
5
Text complet
El Vi en la història de la Conca de Barberà
Carles Andreu
7-10
Text complet
Notícies històriques sobre la vinya i la varietat trepat a la Conca de Barberà
Joan Fuguet i Sans, Carme Plaza Arqué
11-25
Text complet
Sòls de l'àrea de cultiu de la varietat trepat
Jaume Boixadera i Llobet, Carmen Herrero
27-28
Text complet
Estudi de l'evolució de la climatologia a la Conca de Barberà en els darrers cinquanta anys i les possibles repercussions en la viticultura del segle XXI
Eloy Alfonso, Josep Jàvega, Catalina Baig, Gemma Marsal, Bet Janer, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora, M. Francesca Fort
29-34
Text complet
Característiques i entorn del conreu del trepat
Agustí Villarroya i Serafini
35-38
Text complet
Selecció clonal i sanitària de la varietat trepat a la denominació d'origen Conca de Barberà
Lluís Giralt i Vidal, Carme Domingo i Gustems, Òscar Catalina Alonso, Santiago Mínguez i Sanz
39-46
Text complet
Comportament enològic dels clons de la varietat trepat
Margarita Vilavella Araujo
47-50
Text complet
Avaluació de les característiques fenòliques i cromàtiques de la varietat trepat
M. Carme Masqué, Xoan Elorduy, Gemma Miguel, M. del Carmen Martínez Pérez, Núria Ferré, Fina Capdevila
51-58
Text complet
Diferenciació de vins de la varietat trepat : utilització de tècniques moleculars
Anna Puig Pujol
59-69
Text complet
Influència de la tècnica de concentració de mostos en la varietat trepat
Fina Capdevila, Margarita Vilavella Araujo, Miquel Cantó, Salvador Guardiola, Santiago Mínguez i Sanz
71-74
Text complet
Resultats de la tècnica dels microsatèl·lits o SSR aplicada al trepat
M. Francesca Fort, Catalina Baig, Tomàs Puig, Gemma Marsal, Eloy Alfonso, Bet Janer, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora
75-80
Text complet
Caracterització dels vins escumosos de la varietat trepat
Mireia Esteruelas, M. Francesca Fort, Fernando Zamora, Joan Miquel Canals
81-88
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries