Comportament enològic dels clons de la varietat trepat

Autors/ores

  • Margarita Vilavella Araujo

Resum

Un aspecte interessant de la selecció clonal de la varietat trepat és observar el comportament enològic de cada clon davant d'un tipus de vinificació; en el nostre cas i a causa dels kilograms collits de cada clon es realitzà en blanc, amb una extracció de most a molt baixa pressió per evitar tacar el most. La fermentació alcohòlica es va realitzar a temperatura controlada i amb sembra de llevat seleccionat actiu. El vi es va estabilitzar i es va embotellar abans de realitzar les anàlisis fisicoquímiques i organolèptiques per a la seva caracterització.

Descàrregues

Publicat

2010-01-25

Com citar

Vilavella Araujo, M. (2010). Comportament enològic dels clons de la varietat trepat. Dossiers Agraris, (11), 47–50. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/57170.001

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a