Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
10: Malvasia de Sitges
10: Malvasia de Sitges
Publicat:
2006-06-26
Articles
Presentació
5
Text complet
La Malvasia a la cuina de l'antiguitat
Valentí Mongay i Castro
7 - 10
Text complet
Aplicacions de la malvasia a la cuina actual
Florencio Martínez Hernández, David Martínez Martínez
11 - 12
Text complet
Apunts sobre la història de la Malvasia a Sitges
Roland Sierra i Farreras
13 - 22
Text complet
La Malvasia de Sitges en el món de les malvasies
Enric Bartra Sebastian
23 - 26
Text complet
Vinificacions de la malvasia de Sitges
Anna Baqués Almirall
27 - 34
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries