Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 11 (1981)
Núm. 11 (1981)
Publicado:
2014-11-06
Editorial
A la recerca de les aïgues clares
Redacció Revista
4
PDF (Català)
Les mans brutes
Redacció Revista
5
PDF (Català)
Articles
La ciència de l'alimentació
François Gros, François Jacob, Pierre Royer
6-13
PDF (Català)
La contaminació dels aliments: plaguicides i tòxics
Joan Miró
14-19
PDF (Català)
Què cal saber dels olis i els greixos?
Jaume Armengol
20-25
PDF (Català)
El musclo i el seu entorn ambiental
Josefina Castellví
26-29
PDF (Català)
El valor nutricional dels aliments
Joan-Carles Borràs
30-37
PDF (Català)
Assaig de valoració dietètica d'alguns plats tradicionals catalans
Joan-Carles Borràs
38-47
PDF (Català)
L'Univers primitiu
Ramon Lapiedra
48-57
PDF (Català)
Per la filosofia de sempre i que mai no ha pogut ésser
Norbert Bilbeny
58-59
PDF (Català)
Entrevista amb Miquel Tarradell
Redacció Revista
60-63
PDF (Català)
Agenda i Crònica: La ciència a la Renaixença
Redacció Revista, S. Cañigueral, J. Vallès
64-67
PDF (Català)
Els Mots: Problemàtica de la reinstauració del català a la universitat: estudi empíric d'una facultat
L. Garcia Sevilla, E. Montaña, C. Muntaner, L. Torralba
68-71
PDF (Català)
Ciència a l'Escola: Josep Estalella : recrear la ciència, recrear l'escola
Eduard Averbuj
72-73
PDF (Català)
Humor
Jaume Perich
73
PDF (Català)
Bibliografia científica
Redacció Revista
74
PDF (Català)
L'Opinió: Cartes al director
Redacció Revista
75-76
PDF (Català)
Ficció: Eclipsi total (primera part)
Michael Rogers
76-78
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as