Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 11 (1981)
Núm. 11 (1981)
Publicat:
2014-11-06
Editorial
A la recerca de les aïgues clares
Redacció Revista
4
PDF
Les mans brutes
Redacció Revista
5
PDF
Articles
La ciència de l'alimentació
François Gros, François Jacob, Pierre Royer
6-13
PDF
La contaminació dels aliments: plaguicides i tòxics
Joan Miró
14-19
PDF
Què cal saber dels olis i els greixos?
Jaume Armengol
20-25
PDF
El musclo i el seu entorn ambiental
Josefina Castellví
26-29
PDF
El valor nutricional dels aliments
Joan-Carles Borràs
30-37
PDF
Assaig de valoració dietètica d'alguns plats tradicionals catalans
Joan-Carles Borràs
38-47
PDF
L'Univers primitiu
Ramon Lapiedra
48-57
PDF
Per la filosofia de sempre i que mai no ha pogut ésser
Norbert Bilbeny
58-59
PDF
Entrevista amb Miquel Tarradell
Redacció Revista
60-63
PDF
Agenda i Crònica: La ciència a la Renaixença
Redacció Revista, S. Cañigueral, J. Vallès
64-67
PDF
Els Mots: Problemàtica de la reinstauració del català a la universitat: estudi empíric d'una facultat
L. Garcia Sevilla, E. Montaña, C. Muntaner, L. Torralba
68-71
PDF
Ciència a l'Escola: Josep Estalella : recrear la ciència, recrear l'escola
Eduard Averbuj
72-73
PDF
Humor
Jaume Perich
73
PDF
Bibliografia científica
Redacció Revista
74
PDF
L'Opinió: Cartes al director
Redacció Revista
75-76
PDF
Ficció: Eclipsi total (primera part)
Michael Rogers
76-78
PDF
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries