Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 12 (2012)
Núm. 12 (2012)
Publicado:
2012-11-15
Editorial
Un Número monogràfic dedicat a "Química i societat"
Aureli Caamaño Ros, Fina Guitart i Mas
3
(Català)
Química i societat
La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
Agustina R. Echeverría, Lorenna Silva Oliveira Costa, Michelly Cristine dos Santos
4-11
(Català)
L'Assecat de les fruites: idees generals i la seva possibilitat d'utilització com a recurs didàctic
José A. Martínez Pons
12-19
(Català)
Cores e corantes dos bordados de Castelo Branco: interação de contextos formais e não formais na educação em química
Fátima Paixão, Mariette M. Pereira, António F. Cachapuz
20-28
(Català)
Fazer sorvete para aprender sobre abaixamento da temperatura de congelamento
Martha Maria Andreotti Favaro, Gustavo Giraldi Shimamoto, Adriana Vitorino Rossi, Celso Aparecido Bertran
29-36
(Català)
Els Perfums de la vida quotidiana a l'aula
Marta Segura i Fàbregas, Josep M. Valls i Casanovas
37-46
(Català)
Els Colors dels aliments
Pere Castells Esqué
47-54
(Català)
Food additives in chemistry lessons
Ivana Mladenovic, Jasminka Korolija, Ljuba Mandic, Igor Matijasevic, Dragan Marinkovic
55-59
(Català)
Encontres
V Congrés de Docència en Química a Secundària
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas
60
(Català)
XXIV Debat de Química a l'Institut d'Estudis Catalans
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas
61
(Català)
Ressenyes
Herradón Garcia, Bernardo.
Los Avances de la química
. Madrid: CSIC; La Catarata, 2012.
Pep Anton Vieta i Corcoy
62
(Català)
Artículos
Notícies
62
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Português
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as